Den sidste vest i februar og velkommen til grønne trøjer i marts.

Lige en status: -en enkelt lille stockholmslipover fra @petiteknit er sendt afsted mod Aalborg i slutningen af februar. Den er strikket uden mohair i BC garn Hamilton tweed i enkelttråd. Modtageren var tilfreds med den grønne tweed farve, som virkelig er flot.

En fin mohairfri udgave

Endnu et bestillingsprojekt blev søsat og færdiggjort: en “Right Down” af Susie Haumann også i grøn. Strikket i alpaca 1 forest og alpaca 2 thyme, og jeg blev så vild med farven, at jeg efterfølgende måtte igang med en mage til, til mig selv.

Her ses farverne tydligst under opstarten.

Jeg er snart færdig med min “Right Down 2”. Imens er der et par klude smuttet af pindene, så der er lidt til køkkenet også. Og så fik jeg en fantastisk pakke ind ad døren i midten af marts måned midt i coronalockdown og hjemmearbejdet: Et kit til en Helga-cardigan. Yes! Den har jeg glædet mig til.

Det var en ventet pakke, og jeg fik opskriften gennemlæst og afprøvet strikkefasthed, som sad lige i skabet. Det oplever jeg oftest Isagergarn gør, når jeg bruger det til en strikkemodel. Glimrende kvalitet, i øvrigt.

Isagers Trio var ny for mig.

Modellen er som sagt strikket i Isagers garn. Trio fungerer bare godt med alpaca1, og modellen tegner da også til at blive virkelig lækker. Nu hvor vi nærmer os påsken, kan jeg benytte mig af denne model som påskeæg, nu hvor vi ikke kommer ud til påskefrokost hos familien. Da bliver der forhåbentlig lidt mere strikketid, end der bliver hjemmearbejde i helligdagene. Så der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Hav en rigtig god påske derude.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s